23 Ekim 2013 Çarşamba

DEUTSCHE SHULEN DANIŞMANLIK

Deutsch Schulen



Deutschschule Almanya`da egitim almak isteyen ve Almanya`da egitim gören ögrenciler arasinda bir bag kurmak ve onlara Almanya`da egitim konusunda elimizden geldigince yardimci olmak adina Hayalleri yarım kalan insanların olmak isteyipte olamadıgı gerek sistemden kaynaklanan gerekse maddiyattan gelen engelleri aşmak için insanlara bir yol gösterici olarak bu eğitim danışmanlıgı kurulmıştur. Türkiyedeki danismanlik hizmeti veren firmalarin bu konuda yeterli veya hic bir bilgisi olmamasi ve ögrencilerden yüklü bir para talep edip bunun karsiliginda beklenen hizmetleri vermemis olmasi sebebiyle, uygun bir fiyata Almanya`da egitim icin danismanlik hizmeti vermeye basladik.

Deutschschule danismanlik servisi olarak sizlere hangi hizmetleri sunuyoruz?

Simdiye kadar almis oldugunuz egitiminizi degerlendirerek size en uygun bölüm ve üniversiteden sartli kabul aliyoruz. Sizlere bildirmis oldugumuz evraklara göre 3 üniversiteye kadar sizler adina basvuru yapiyoruz. Kabulünüz geldikten sonra tercih ettiginiz dil kursunu, istediginiz sehiri veya sehirleri bize bildiriyorsunuz.Bizler de bu istekleriniz dogrultusunda, o sehirde DSH veya TestDaF kursu veren okullarin listesini(fiyatlari, kurs programlari vs) cikartip sizlere yolluyoruz ve karsilikli fikir alis verisinden sonra dil kursu kaydinizi yapiyoruz. Bu sirada vize basvurusu icin gerekli evraklari hazirlamada sürekli iletisim halinde kalarak, eksiksiz bir basvuru yapmanizi sagliyoruz. Bunun disinda sayet isterseniz sizin icin yurt basvurusunda da bulunuyoruz. Son olarak vize basvurusu icin tarih aldiginizda size Almanca yazilmis iyi niyet mektubunuzu yolluyoruz ve vize görüsmesinde nerelere dikkat edeceginize kadar danismanliginizi yapiyoruz.

Ayrica vizesini alan üyelerimize Almanya ya geldikten sonra da 1 yil boyunca danismanlik hizmetini sunmaya devam ediyoruz( DSH kaydi, oturum alma problemleri, üniversite veya bölüm secimi vs gibi konulari bizlere ilettiginizde yine yardima kosuyoruz

Deutschschule danismanlik servisi olarak hangi hizmetleri sunmuyoruz?

·         Bir cok üyemizden özellikle vize basvurusu icin Almanya dan “ Garantör Belgesi (Verpflichtungserklärung) “ayarlayip ayarlamadigimiz soruluyor. Kesinlikle böyle bir hizmet sunmuyoruz.

·         Ev ayarlama: Almanya` da baska bir sahis adina ev kiralayamazsiniz. Ayrica öyle bir imkanimiz olsa bile, gelen ögrencinin evi begenip begenmeyecegini bilmedigimiz icin böyle bir hizmet de sunmuyoruz.

·         Havaalani karsilama: Almanya`da sadece belli bir eyalete yönelik degil, bütün Almanya geneline danismanlik hizmeti verdigimiz icin havaalani karsilama gibi bir hizmet de sunmuyoruz.

Toplam Danismanlik Ücreti 375 Euro dur

Simdiye kadar kabul aldigimiz üniversiteler:

·         Universität Paderborn

·         Universität Siegen

·         Universität Duisburg-Essen

·         Universität Hamburg

·         TU Dortmund

·         TU Braunschweig

·         Universität Gießen

·         Universität Bremen

·         Universität Bonn

·         Leibniz Universität Hannover

·         Universität Weimar

·         RU Bochum

·         Universität Mannheim

·         Universität Heidelberg

·         Universität Jena

·         Universität Bayreuth

·         Universität Augsburg

·         Hochschule Wismar

·         Hochschule Jeda

·         Hochschule Niederrhein

·         Hochschule Anhalt

·         Hochschule Harz

·         Hochschule Zwickau

·         Hochschule Ostwestwallen

·         Hochschule Konstanz

 

Nasil Egitim Danismanligi basvurusu yapabilirsiniz?

 

adresinden basvuru yapabilirsiniz.

Not: Almanya`da egitim hakkindaki genel sorularinizi lütfen bu mail adresine yollamayiniz.Sitemizdeki tartisma forumlarinda uygun bir baslik altinda yazarak veya yeni bir baslik acarak bu sorularinizi yöneltiniz. Bu mail adresi sadece ücretli danismanlik hizmeti icin yapilan basvurulara cevap vermektedir.

Basvurunuzu aldiktan sonra size mail araciligiyla bir basvuru formu dolduruyoruz. Simdiye kadarki almis oldugunuz egitim bilgilerinizi forma doldurup, iletisim bilgilerinizi bizlere ulastirdiktan sonra sizinle yine mail veya telefon araciligi ile kontaga geciyoruz. Bizlere vermis oldugunuz bilgiler isiginda sizlere üniversite basvurusu icin hangi evraklari hazirlamaniz gerektigini bildiriyoruz. Bu arada sitemizdeki kullanici adinizi belirttikten sonra sizleri danismanlik grubuna ekliyoruz ve size özel bir bölüm aciyoruz ve bundan sonraki islemleriniz icin o bölümden iletisime geciyoruz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder