24 Ekim 2013 Perşembe

Testdaf ve DSH Sinavlarina Hazirlananlar Icin Online Kaynaklar!!!

Testdaf ve DSH Sinavlarina Hazirlananlar Icin Online Kaynaklar!!!
AlmancaMerhaba arkadaslar bu konuyu Onur arkadasimizin istegi ile ozel olarak aciyorum. Bu konu altindaki linklerde sizlere almanca sinavlari olan DSH ve TESTDAF a hazirlik icin faydalanacaginiz online testler, textler ve odevler olacak...

Bircogu gercekten cok faydali linkler, ben hala bazilarini kullaniyorum.

1-) jetzt Deutsch lernen

Bu site Giessen Universitesi ve Goethe Enstitusu tarafindan ortak kurulmus bir projedir. Icerisinde bir cok LESEVERSTEHEN yani okudugunu anlama metinleri vardir ve konular Mittel- und Oberstufe yani orta ve ust seviye olarak 2 ye ayrilmistir.

2-) Deutschlern

Bu site tam bir nimet. Arkadaslar burada hem okuma metinleri hem de dinleme metinleri yer almaktadir. Bu sitedeki dinleme metinleri ile anlama kabiliyetinizi gelistirebilirsiniz. Sitede baslangic seviyesinden tutunda en ileri seviyeye kadar bolumler bulunmaktadir.

3-) Deutsch E-Learning

Bu da son linkimiz. Bu kadar az mi diye dusunmeyin lakin bu link altinda ihtiyaciniz olacak her link var. Yani bu linkte gideceginiz sitede Hamburg Teknik Universitesi trafindan hazirlanmis almanca ogrenmek icin gerekli butun adresler aciklamalari ile eklenmistir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder